Startlisten til BRÅTESTEN 2015 er nå klar. Første start er kl. 18:00. Denne startlisten inneholder alle forhåndspåmeldte. Etteranmeldte på løpsdagen torsdag 24.9 vil bli satt inn på ledige nummer så nært sine klasse som mulig. Startlisten finner du under «Praktisk informasjon» – «Startlister» i menyen oppe på denne siden (direktelink: TRYKK HER).

Dersom noe feil på startlisten, send en mail til torgeira71@gmail.com. Det kan hende at noen feks. har meldt seg på i feil klasse.

MERK! Etteranmelding er kun mulig mellom kl. 16:00 og 17:00 på løpsdagen 24.9. Dette gjøres på sekretariatet ved starten på Ferista (BSK-hytta). Se mere informasjon under «Praktisk informasjon» – «Påmelding og klasser»

Startnummer  hentes av de som er forhåndspåmeldt på sekretariatet ved Ferista (BSK-hytta). Det er noen av de forhåndspåmeldte  som ikke har betalt startkontingenten/lisensen. De dette gjelder må betale ved henting av startnummer. Vi har betalingsautomat.

Løypa ble merket onsdag kveld, så det er mulig å ta en befaring av løypa i forkant på løpsdagen for de som ønsker dette. Det er begrenset adgang til løypa når løpet er i gang kl. 18:00. Etter første start henstilles det om å gjøre oppvarming andre steder enn i BRÅLØYPA.

All relevant informasjon finner dere under «Praktisk informasjon». Sikkert greit å lese dette i forkant.

Velkommen til BRÅTESTEN 2015!